zondag 29 augustus 2010

Wedding Drink

Onze afterparty gisteren was net zoals ons huwelijksfeest vorig week meer dan geslaagd. Alles, zelfs het 'goede' weer was aanwezig. De gasten waren zelfs al voor ons aanwezig. Iedereen had er zin in om samen met ons te feesten. De flessen met bubbels passeerden in overvloed tot alles leeg was. Dan snel over naar de Paëlla waar onze huiskok, chef Jan, al de ganse dag had aan gewerkt. Zijn recept viel bij iedereen super in de smaak. Het was om duimen en vingers van af te likken. Ons live duo Mission Impossible was ondertussen ook al opgestart. Ingrid en Xavier brachten de sfeer gelijk in de tent. Een aanrader!!
Nadien volgde het dessert, appelcake met ijs en slagroom! Jan en companen konden niet volgen om iedereen te bedienen.
De sfeer zat er goed in, iedereen was tevreden, lachte en maakte plezier. Ons geluk kon niet op. We waren er in geslaagd om in 2 opeenvolgende weken 2 feesten te organiseren en goed af te ronden.
De stress die eraan voorafging bleek echter onnodig te zijn geweest.
Bedankt aan alle aanwezigen om er samen met ons een fijne, geslaagde dag van te maken.




voor meer sfeerfotos, klik hier

woensdag 25 augustus 2010

nieuwe SOPUR Shark handbike


Het deed pijn deze morgen om 5u toen de wekker afliep. We hadden een afpraak bij Sopur in Duitsland voor het opmeten van mijn nieuwe fiets. We reden samen met Jo Breugelmans van CTO. Het was een rit van bijna 5 uur. Ginder aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen door Erol Marklein. We kregen een uitgebreide uitleg over alle nieuwigheden aan de sopur handbike. Er stonden een aantal testmodellen waarvan ik er één uitgeprobeerd heb. Het verschil met mijn huidige handbike is enorm. Vooral de ligpositie maakt het grote verschil. De rugleuning bestaat uit 3 aparte delen waarmee je je lighouding exacter kan afstellen dan voordien. Na het opmeten kregen we nog een lunch aangeboden die ons weliswaar geweldig smaakte. Rond half 2 namen we afscheid van het aangename team en vertrokken we terug richting Heultje.
Die nieuwe sopur heeft me helemaal betoverd. Het aftellen kan beginnen.

zondag 22 augustus 2010

No stress

Op het deuntje van No Stress vertrokken we zaterdag met de limo naar het  gemeentehuis om ons ja-woord te geven. In realiteit stonden we al een halve week stijf van de zenuwen, niet kunnen eten, niet getraind, alleen alles geven voor onze grote dag.  De stress werd alsmaar erger. Nooit zoiets meegemaakt. Het is nog 10 keer erger dan aan de start te staan bij een koers. Onbeschrijvelijk! En dat om alleen maar JA te zeggen.
De eerste JA in het gemeentehuis ging vlotjes en de zenuwen waren weg. Maar dan.. de rit naar Heultje voor onze JA nr 2 (en zenuwen x2..) was hilarisch. Eens ginder aangekomen stond iedereen ons op te wachten, wat toch wel heel speciaal was. Over de rode loper, richting altaar voor de plechtigheid in de tuin onder ons  prieel. Mijn welkomsttekst had ik ingekort tot een paar zinnetjes, meer kreeg ik niet gezegd. De ceremonie verliep verder prachtig. Niet alleen wij, maar iedereen aanwezig was ontroerd. Daarna kon het feest beginnen. Voor het eerst konden we ademhalen en vloeiden de zenuwen weg. Wat daarna volgde,was genieten. Alle ingredienten waren aanwezig.
Rond middernacht hebben we ons feest als de eersten verlaten, moe en voldaan, om aan onze huwelijksnacht te beginnen. Maar hierover, geen commentaar hahaha
Het was een zalige dag, de zon scheen, iedereen was gelukkig en ik ben getrouwd met de vrouw van mijn dromen.


De komende week ga ik trachten mijn trainingen te hervatten. Het zal pijn doen...

zondag 15 augustus 2010

voorbereiding op huwelijk

Wat mijn trainingen betreft van de voorbije week kan ik heel kort zijn: niks!!! Mijn hoofd staat er niet naar en mijn lijf staakt mee. Voor de wedstrijd in Nettetal (Duitsland) heb ik dan ook forfait moeten geven. Dat een huwelijk zoveel met zich meebrengt had ik nooit gedacht. Alles staat hier in het teken van onzen trouw. Het voorbije weekend was het crossen van hier naar daar om de laatste afspraken te maken. Nog 6 dagen te gaan en het is zover. Deze week zal er van trainen dus ook weer niet veel in huis komen: niks!! Volgende week staat er dan nog een feest op t programma om ons huwelijk te vieren met collega's en vrienden. Het enige wat we niet kunnen bestellen op voorhand is het weer. We zullen wel zien... wordt vervolgd

dinsdag 10 augustus 2010

P A N I E K

Nog snel een blogske om jullie op de hoogte te houden van onze stressy, drukke dagen. In het voorbije weekend heeft de stressmicrobe ons serieus te pakken genomen. Zaterdag was er nog niks aan de hand, we zaten rustig op de cross in Lachinelle. Daar werden we, ondanks onze overnachtingsplannen daar, weggejaagd door de aanhoudende regen en de modderpoelen. Zondag begon in mineur door de vermoeidheid en alle gevolgen vandien. De geplande wedstrijd in Dendermonde kon onmogelijk doorgaan voor mij. Tevens begon het door te dringen dat ik binnen 2 weken voor het altaar sta... en dat kwam aan !!! Paniek !!!!! Nog minder dan 2 weken en t is zover... t is zo erg dat ik zelfs niet meer kan trainen. De dagen vliegen voorbij en het wordt tijd om de laatste details uit te werken. Mijn fiets blijft voorlopig op stal.