maandag 23 januari 2012

Eerste stappen met nieuw team

Vorige week gingen we naar  de eerste bijeenkomst van mijn nieuwe team "Best of Europe Handbike Team"
De ploeg bestaat uit zowel competitieve als recreatieve leden. Het bestuur wist ons  aangenaam te verrassen met de vooruitzichten voor het nieuwe handbike seizoen. Wij moeten natuurlijk allemaal ons steentje bijdragen om de ploeg te laten groeien en onze naam waar te maken. Het bestuur, de renners en ook de mensen achter de schermen staan klaar om erin te vliegen.


Vrijdag, zaterdag en zondag stond al meteen het grootse fietsevenement Velofollies op het programma waar we ons van onze beste kant mochten voorstellen aan het grote publiek. Het was zeer fijn om te ervaren dat vele mensen spontaan uitleg kwamen vragen en  ook in onze handbike ter plaatse kropen.
Wim Decleir werd zelfs uitgenodigd in het bekende praatcafé van de beurs waar bekende vlamingen zoals Johan Museeuw, Ludo Dierckxsens e.a. te gast waren.


voor meer foto's, klik hier

dinsdag 10 januari 2012

2012

Een nieuw jaar, vol goede voornemens en mooie vooruitzichten. Toch ben ik het jaar gestart met enige tegenvallers. .. We zijn nog maar 10 dagen ver en ik heb al een waslijst van kwaaltjes gehad, om te beginnen 2 dagen koorts, dan een ongelukje gehad waarmee ik op de spoedafdeling te Gent beland ben en daarbovenop nog een blaasontsteking, nog maar te zwijgen over de nevenwerkingen van de antibiotica. Mijn trainingen zijn dan ook wat aangepast.
Met Ilse gaat het ondertussen al de goede richting uit, beetje bij beetje komt ze al meer uit haar zetel.
Binnen 3 weken vertrekken we naar Lanzarote waar de zon er ons hopelijk allebei zal doorhalen.