donderdag 31 december 2009

Happy 2010


Aan iedereen de beste wensen voor 2010 ! Vooral een goede gezondheid, want daar begint alles bij. Ikzelf steek alweer 2 dagen met koorts en griep in bed. Vanavond vieren we rustig de overgang van oud naar nieuw! Feest jullie maar goed !

woensdag 23 december 2009

Kerstvakantie !!!!!!


Eindelijk kerstvakantie!!! Maar dan met een klein donker wolkske. Eerst worden we ingesneeuwd. (3 keer vastgereden in de sneeuw toen ik de krant ging halen in de brievenbus.) En nu het eindelijk een beetje beter wordt buiten ( Ik kan de krant gaan halen zonder vast te rijden.) worden wij hier zwaar getackeld door de griep. We kregen zelfs van de dokter een gezinsverpakking medicatie. Romantisch hoor met 2 onder het donsdeken en de ganse dag tv kijken, niezen en thee drinken. Het kerstdiner zal ons er wel bovenop helpen.
Aan iedereen een zalig kerstfeest!!!!!!!!!!

zondag 20 december 2009

European Handcycling Federation

Hier vind je alles terug over het Europese circuit
http://www.ehf-ehc.eu/
Zelf ga ik proberen om Rosenau mee te rijden. Daar ben ik vroeger ook nog ooit aan de start verschenen maar dan met mijn wheeler. Wel geen al te beste herinnering aan, ne zonneslag. Hopelijk dit jaar beter

zaterdag 19 december 2009

kalender NHC 2010

21/03  Ronde van Huijbergen  NL
16/05  Paragames Schijndel  NL
22/05  Houthalen  BE
12/06  Rozenburg  NL
26/07  Helden van Delden  NL
26/08  Ede  NL
12/09  Rotterdam on Wheels  NL
26/09  Nederreindse berg  Nieuwegein  NL

Vorig jaar jaar heb ik aan 1 wedstrijd deelgenomen van het NHC.
Voor dit jaar ga ik proberen alle wedstrijden af te werken.

maandag 14 december 2009

Vorige week eindelijk nog eens kunnen buiten trainen na al die regen van de voorbije weken. T ging net beter en nu staat koning winter daar. Mijn rollen staan alweer in de living! Op trainingsgebied verloopt alles vrij rustig. Iets drukker wordt het met onze huwelijksplannen. Nog iets minder dan 9 maand en t is zover!
Dan geef ik mijn JA-woord aan mijn schatteke. De organisatie ervan houdt meer in dan ik eerst dacht! We gingen dat es rap regelen ... amai , da valt tegen! We weten nog wat te doen de komende maanden.
Wat mijn rijbewijs betreft, schoon volk ginder op t gerecht! ik moet het zelf  gaan afhalen in Leuven en dat zonder rijbewijs!

maandag 7 december 2009

Rock Werchter 2010


Voor wie het nog niet gehoord heeft, PEARL JAM komt volgend jaar Rock Werchter afsluiten !!! Den Eddie en zijn bende komen de wei nog eens op zijne kop zetten!
Ik heb ze ondertussen al 2 keer gezien,  in Antwerpen en in Werchter. Voor mij zijn ze de beste rockgroep aller tijden.
Werchter, Here I come ! Zet mijn pintje en die 2 waterkes al maar klaar!

lang leve den digicorder

Ben ik blij dat  mijn fiets (op rollen) dit jaar in de living staat.Vorig jaar in de winter zat ik nog in een koude schuur. Nu train ik voor tv en kan ik tijdens het trainen filmkes zien en alle afleveringen van 'Orange county shoppers' volgen.  Wat een luxe!
Alles verloopt  nu rustig volgens schema. Ik heb mijn trainingsschema gekregen tot januari. Hopelijk gooien de feestdagen geen roet in het eten ( ne kater of 20).
Zaterdag waren we op een verrassingsfeestje waar ik amper 4 pintjes gedronken heb en ik had al prijs.. (niet genoeg getraind de laatsten tijd).
Ondertussen is de Sint ook langsgeweest, dat bewijst dat ik alweer een brave jongen geweest ben het voorbije jaar haha!!
De plannen voor deze week... een afspraak maken voor mijn nieuwe outfit voor volgend jaar en ook mijn laatste dagen aftellen zonder rijbewijs!