vrijdag 30 april 2010

Paniekaanval voor eerste marathon !!!

Ons Trickske krijgt nu pas de zenuwen voor de wedstrijd van zondag in Dusseldorf. Hij was de ganse week al opvallend rustig en nu, vrijdagavond, draait het hier uit op paniek!
Eerst zit hij in de zetel, dan gaat hij een frisse neus halen, dan eet hij de zak nootjes leeg... om dan terug in de zetel te kruipen en d'er weer uit... zo gaat het maar door. En ondertussen kijkt hij naar Sterren op de dansvloer, wat hij anders nooit doet!
Hopelijk kan hij deze nacht de slaap vatten en toch wat rusten.

zondag 25 april 2010

zondag = rustdag ... en welverdiend! T was een drukke week, pas donderdag begon mijn lichaam zich te herstellen na de wedstrijd in Korschenbroich. Vrijdag en zaterdag goed kunnen trainen. Zaterdag ben ik met onze Sooi op pad geweest. Dat was lang geleden. Hij moest kop trekken en dat viel hem toch tegen. Ik bleef  gemakkelijk in zijn wiel hangen en dat kon ik vroeger niet. T was toch plezant om met onze va te gaan trainen. Is voor herhaling vatbaar!
Dan hadden we gisteren nog ons feestje voor Renko. Zoals gewoonlijk heb ik te veel gegeten... t moet maar zo lekker niet zijn haha. Dus maandag = terug op dieet!
Renko was in ieder geval een dolgelukkige communicant. Hij had van zijn dag zo fel genoten dat hij de ganse namiddag vandaag geslapen heeft.

zaterdag 24 april 2010

feest vandaag

Vandaag effe geen koers, of toch wel!?!
Koersen en stressen voor de communie van Renko. Daar komt toch wel een pak bij kijken.
Wat een schatje!

dinsdag 20 april 2010

3 Tickets Werchter Te koop

wie is er geinteresseerd in 3 combi tickets Werchter 2010?  180€ per ticket. We hebben besloten om naar Tsjechië te gaan voor de wedstrijd in Louny. Spijtig genoeg valt dit samen met Rock Werchter. We moesten een keuze maken. Ookal zullen we de toppers Pearl Jam, Greenday en 30 seconds to Mars moeten missen.
Mail of bel ons.
pvdb001@telenet.be
0474/39.57.52

Soap?!

Vandaag terug gaan trainen. T ging vrij goed. Ik hing 3u in de wielen van mijn compagnons, Dirk, Ivan en Geert. Ik voelde de wedstrijd nog wel in mijn armen, want ben toch serieus diep geweest.  Volgens mijn trainingsschema moest ik 10 minuten alles geven en dat viel toch tegen, alleen en vol in de wind. Deze morgen was het nog vrij fris en dan zijn mijn schouders minder soepel.
Normaal ging vandaag de opname door voor VTM maar die mannen lieten ons per sms weten dat het niet doorging. Ze zouden nog wel iets laten weten.. lijkt een beetje op een soap haha. Morgen staat er een rustige duurtraining  van 3u op t programma. Nog een pluspuntje voor morgen is dat ik mijn wielen mag gaan afhalen bij de Peter. Ze zullen er rap opsteken.

maandag 19 april 2010

VTM

Het kan soms snel gaan. Zaterdag hadden we een fotoshoot en intervieuw voor het nieuwsblad en vandaag stond het al in de krant. Normaal gezien zou vtm ons deze namiddag komen filmen voor het avondnieuws. Alleen was er geen cameraploeg vrij. Het zal dus voor morge zijn. Allen kijken!!!!

zondag 18 april 2010

1e wedstrijd 2010 : Korschenbroich

De kop is eraf!  Mijn eerste wedstrijd van 2010 is gereden! Deze morgen om 9u vertrokken richting Duitsland. 3uur zenuwachtig liggen hiniken en janken in de auto. Eenmaal ginder ging het al wat beter. Nico Felies was ondertussen ook al goed aangekomen en was al rustig zijn rijsttaartje aan t verorberen. Toen begonnen we aan onze zoektocht: eerst de aanmeldingsstand vinden... 3 keer het dorp binnenste buiten gekeerd om dan eindelijk ons startnummer te krijgen. Dan moesten we nog op zoek naar de start!! In de massa lopers was het doorkomen heel moeilijk.
Uiteindelijk was het uur van de waarheid aangebroken om te starten. Ik stond helemaal achteraan in het peleton. Na de start was er direct een haakse bocht naar links waar alles opéén propte en mijn achtervolging kon beginnen. Na 1 ronde kon ik aansluiten bij een groepke, maar dat hield ik niet vol. De rest van de wedstrijd heb ik alleen moeten afwerken. T was een kort en bochtig parcours. (8 rondjes van 1.2 km). Ik  kwam duidelijk nog veel koersritme te kort. Maar dat is normaal voor een eerste wedstrijd.
Mijn volgende wedstrijd is binnen 2 weken in Düsseldorf, dan ga ik voor mijn eerste marathon sinds jaren.

Concentratie aan de start !

zaterdag 17 april 2010

Fotoshoot in Dendermonde

Opnieuw een fotoshoot, deze keer waren we met 8 bikers. De fotograaf ging wild te keer en liet ons in allerlei standjes poseren. Niet zo simpel om met acht man + fiets dicht bij mekaar te kruipen. Het resultaat zullen we volgende week in de krant kunnen zien. De reporter nam van ieder individueel zijn verhaal af. Ben benieuwd hoe het allemaal in een artikel zal gegoten worden.
Ilse trok ook in t rond met haar fototoestel en had op een uur zowat 200 fotos bij mekaar geschoten.

donderdag 15 april 2010

Bibberen ...

De eerste wedstrijd nadert en ik krijg al serieus wat zenuwen. Zondag rijd ik in Korschenbroich mijn eerste kilometers tegen de toppers op wereldniveau. Ik voel me kleiner met de dag worden bij de gedachte alleen. Ik ben curieus in welke ronde ze me al zullen dubbelen. Maar ik moet optimist blijven, ik moet ergens beginnen. Het is een kort, bochtig parcours met veel interval van 12 km.

zondag 11 april 2010

Hoe tem je een draak?

Om even op adem te komen van een toch wel zware trainingsweek, gingen we zaterdagavond met z'n allen naar de cinema! T was e goe filmke! Nen aanrader toch wel!

vrijdag 9 april 2010

Met het zonnetje komt de conditie. Lang, lang geleden dat het nog eens vlot draaide, maar eindelijk was het zover. Verleden week een zware trainingsweek gehad net zoals deze week.  Maar het werpt zijn vruchten af. Vandaag draaiden mijn schouders al soepeler en de snelheid begint er ook  aan te komen. We waren met 3 op pad:  Ronny Raket, den dirk en ikke.  We reden zo'n 70km. 't was ook de eerste keer dat ik met mijn nieuwe outfit buiten kwam. Misschien is dat wel mijn geluksbrenger.  Dirk had geregeld dat we van FERYN koerskledij kregen. Na die affaire met NicoSport was dat wel héél welkom.


zaterdag 3 april 2010

onze passie

17 jaar geleden heb ik mijn eerste tattoeage laten zetten. Ondertussen heb ik er al een paar laten bijzetten. Toen ik Ilse leerde kennen had zij er ook eentje op haar rug. Ondertussen heeft zij er nog eentje laten bijzetten.Vrijdag werden de laatste details afgewerkt. Het resultaat mag er zijn.

vrijdag 2 april 2010

2de groepstraining in Lokeren

Vandaag stond onze 2de groepstraining op het programma. We waren met 4: Nico, Ward, Yvan en ik. Het weer was ook beter dan de vorige keer, de wind was soms wel spelbreker maar de warme zonnestralen maakten veel goed. Tijdens de eerste 40 minuten was het zwaar voor me, de zijwind speelde in mijn nadeel. Maar ik kon beter mee, gemakkelijker in t wiel kunnen blijven hangen, ik moest niet zo diep gaan als bij de eerste groepstraining. Ik kon zelf nog niet overnemen, maar dat is niet zo erg, ik zit volop in mijn voorbereiding en evolueer voldoende naar de komende wedstrijden toe.