donderdag 1 december 2011

een bewogen week

De voorbije dagen is het hier al wat geweest. De rust van de voorbije weken was ineens voorbij.
Het begon zaterdagochtend toen Ilse door haar rug ging. Ze heeft altijd last van haar rug, maar deze keer wou ze een dokter zien en dat betekende niet veel goeds. Maandag naar huisarts, dinsdag onder de scan en vandaag naar de specialist. Resultaat: een hernia. Het goede nieuws is dat ze niet geopereerd moet worden, met een paar epiderales en véél rust zou ze erdoor moeten geraken.
Anderzijds waren er ook plezantere dingen: dinsdag kregen we een pakje vanuit Heidelberg, Duitsland, waar een kadootje inzat van de organisatie van HCT om uit naam van de handbikers Ilse te bedanken voor haar fotoreportages van het voorbije jaar. Nen dikke merci jongens !!!!
Woensdag werden we verrast met een bezoek van Filip die ons zijn nieuw speeltje kwam voorstellen. Ne Porsche om U tegen te zeggen! Wat een machien. Ongelooflijk schoon. Zelfs de buren kwamen een kijkje nemen.
Mijn trainingen gaan ondertussen rustig verder al zal het vanaf nu binnen te doen zijn want de weergoden voorspellen niet veel positiefs meer.
Nog even en het is alweer de nieuwjaarsperiode, hoog tijd om aan de pakjes beginnen te denken. Wie weet wat de kerstman dit jaar brengt ....