woensdag 2 februari 2011

1ste dag Lanzarote - Vuelta Playa Blanca


Zoals gewoonlijk is de nacht voor een vliegtuigreis een ramp. De nacht was ook veel te kort om uitgerust te kunnen vertrekken. Zonder een hap naar binnen te krijgen vertrokken we deze morgen om 4u30 richting Zaventem. Ward, Frank en stefaan waren ook al vroeg op post. Alles verliep zeer vlot bij het inchequen,  de toegang tot het vliegtuig had wel vertraging door één of ander lek, dan de vlucht zelf ... die was veel te hobbelig en dus niet goed voor mijn gevoelig maagje.
Bij de aankomst in Lanzarote kregen we ieder 1 begeleider, wat pure luxe is.
De taxi's stonden ons ook al op te wachten, die mannen verschoten wel van de hoeveelheid bagage en de omvang van onze fietsen,  ze  beslisten uiteindelijk  er nog een extra busje bij te halen. Wel grappig om zien.
Onderweg naar het hotel kwamen we al verschillende handbikers tegen, en dat deed deugd. Dat ik daar was om te trainen, was ik al vergeten in al mijn vliegellende.
Het hotel is super... mooie kamers... een fles champagne erbij ... rijkelijk verwend...
Na de korte verkenning in het hotel  zijn we op een terrasje in het zonnetje een pizza gaan eten en achteraf nog onze fiets klaar gemaakt voor onze eerste verkenning met de fiets morgen.... wordt vervolgd