dinsdag 19 januari 2010

Blaffende buren

Wat een dag! T is gisteravond allemaal begonnen... We slaagden erin om eens op tijd in bed te liggen. Maar dan was er de lieve hond van de buren die besloten had om een nachtconcert te geven. Zijn eerste serenade begon rond 21u. Toen hij rond middernacht nog steeds niet uitgejankt was, hebben we dan toch maar besloten om de politie uit te nodigen om mee te komen genieten van de 12de symfonie gebracht door "Bieke, de Mechelaar. Echter de politie vond het niet zo'n geslaagd spectakel en hebben dan de eigenaar maar uit zijn zetel gehaald om Luciano, alias Bieke de Mechelaar, het zwijgen op te leggen. Uiteindelijk konden we dan toch nog de slaap  vatten, maar de nacht was veel te kort.
Echter, op de morgen rond half 8,  toen de eigenaar vertrok naar zijn werk, en de zanger, Bieke de Mechelaar, terug van de garage naar zijn hok in de tuin vloog, hernam hij lustig zijn optreden van de nacht ervoor. We vonden het zo mooi dat we opnieuw de politie uitnodigden. Nu was de politie pas echt wild van enthousiasme en ze beloonden prompt de eigenares met een mooie boete. Alleen onze ster, Bieke de Mechelaar trok er zich niks van aan en heeft de ganse dag verder gezongen.
Voor allen die een gratis concertje willen meepikken van onze ster, Bieke de Mechelaar, welkom in de Kattemkets! De voorstellingen worden dagelijks herhaald!