zaterdag 27 februari 2010

druk dagje

Om de zaterdag af te sluiten, nog snel een verslagje! Deze morgen leek het een natte dag te worden.  Net toen ik  op mijn rollen wou kruipen, klaarde het uit. Snel mijn regentenu aangetrokken en zonder nadenken vertrokken.  Uiteindelijk heb ik toch 2u gebold. Toch niet slecht! Een boterham, nen douche , het begin van de koers gezien en toen vertrokken richting Lokeren. We waren uitgenodigd bij collega - handbiker Nico Felies. We waren ginder net op tijd om het laatste uur van de koers uit te zien. En de rest van de avond ging het maar over 1 ding: onze eigen koersen. We rijden dit jaar bijna hetzelfde programma. Onze eerste koers samen is in Duitsland, Korschenbroch half april. We hebben dus nog een tijdje om ons klaar te stomen. Nog wat trainingsinfo uitgewisseld over de wintertrainingen. Natuurlijk niet alles verteld want we blijven concurrenten haha. Maar toch een hele gezellige avond gehad. Bij thuiskomst bleek het ontvangstcommite ook z'n best te hebben gedaan. Sinds kort zijn ze hier op Kattem zo vriendelijk om iedere keer onze zware bloempotten met buxus erin om te kegelen telkens wij 's avonds van huis zijn. Verleden week hebben we na de derde keer onze potten laten liggen , misschien zouden ze die dan terug recht komen duwen???? Niet dus. Misschien morgenavond dan?????

donderdag 25 februari 2010

Corima

Deze morgen was het zover! Ik ben mijn sinterklaas / kerst: / nieuwjaars en verjaardagskado gaan bestellen. Ik kreeg van mijn schatteke Carbon wielen  maar ik moest ze wel zelf gaan bestellen. En zoals iedereen wel weet, als ik zelf iets moet doen, dan kan het lang uitlopen. Ik heb dan maar ineens 5 wielen besteld kwestie van niet te snel terug de baan op te moeten. Voor vooraan 1 hoge carbonvelg en  achteraan 2 hoge carbons en 2 volle. Ik heb op al mijn wielen tubes laten voorzien, het is de eerste keer dat ik daarmee zal rijden, ik ben eens benieuwd wat dat gaat geven. Nu mijn fietske nog poetsen, nieuwe reclame opplakken en hij staat klaar voor het nieuwe seizoen! Aan de fiets zal het dit jaar niet liggen, nu is t aan mij ! haha als dat maar goed komt!

maandag 22 februari 2010

VBM

Het motorcross seizoen is gisteren ook weer gestart. Vroeger, voor mijn ongeval ging ik bijna elke week mee naar de motorcross. Ik had de loodzware taak om den bril te kuisen. Nadien ben ik ook nog gaan kijke maar doordat ik zelf ben gaan sporte had ik de tijd er niet meer voor. Ik hoop dit jaar toch wel een paar keer mee te kunnen want hij is weer in vorm onze piloot, FVD uit H !!! Ofwel de Filip. Gistere heeft hij weer 2 reeksen gewonne. En dat toch wel tegen een heel sterk deelnemersveld. Proficiat!!!
http://www.mxworld.be/article.php?idtodisplay=194

zondag 21 februari 2010

200km bankhange

Vandaag het record zetel liggen verbroken. Het was een drukke week, kinderen waren thuis met vakantie, en dan heb je geen minuut rust hier. Trainen, meespelen, laat opblijven en vroeg opstaan. Eindelijk kon ik ook nog eens buiten gaan fietsen, het was weer lang geleden met die sneeuw. Een paar rustige trainingen langs het water afgewerkt en zaterdag de heuveltjes hier nog eens meegepakt. Een tijdje geleden had ik last van mijn linker onderarm en die speelt nu ook weer terug op als ik kracht zet. Nog altijd het gevolg van te lang scheef te zitten in mijn bike. Gisteren nog langsgeweest bij Jurgen Deneve, die ging ook terug beginnen trainen zei hij, hij had de laatste 3 maand een siesta gehouden. Daarna zijn we verder naar zee gereden voor een pannekoekske bij de schoonouders. Dus vandaag was mijne rustdag en k heb zo hard mn best gedaan dat ik er moe van ben. Tja als ik iets doe dan doe ik het goed he .

vrijdag 19 februari 2010

Na het wegvallen van onze eerste wedstrijd eind maart in Huijberen voor het NHC is er nu Wijk en Aalburg bijgekomen. Deze zal plaatsvinden op 29 mei. Goed nieuws voor mij. Door mijn kwakkelige gezondheid heb ik nu wat meer tijd om terug op te bouwen. Vanaf het eerste weekend van mei zal het voor mij echt beginnen. Voldoende tijd dus.

woensdag 17 februari 2010

Supervorm... haha

Eindelijk terug bezig!!! Vanbinnen is alles weer terug in de plooi aant vallen. Hartslag is weer normaal en van meneer den doktoor heb ik groen licht gekregen om te trainen. Het ergste is nog altijd dat ik het rustig aan moet doen. Ik zit op 2 rustdagen per week en ik zou het liefst willen vlammen, al weet ik dat dat nog niet mogelijk is want dan zal mijn batterijke snel op zijn. Al dacht ik deze week wel dat ik in de supervorm van mijn leven zat. Op 3 dagen tijd gingen mijn trainingsresultaten zo de hoogte in, niet normaal. Elke dag ging het zoveel sneller op de rollen, en dat aan dezelfde weerstand. Tot na de 3e dag Renko met zijn klein vingerkes eens op mijn band duwde en zei Patjiik ge moet uwe band es oppompe!!!!!!! EUH??? WATTE??? Daar ging mijn goed gevoel......

zondag 7 februari 2010

de helft van 70 is 25

Keelpijn, hoofdpijn, mijn waterleiding die raar deed en spasmen die mijn buikske laten breakdancen..... Maar verder is alles ok hoor. Deze week meer in de zetel gelegen dan iets anders, zelfs geen goesting gehad om een blogske te schrijven. T zal wel door de winter komen zeker. Ik heb dringend zon nodig. Gisteren avond nog naar een verjaardagsfeest geweest van "Ronny Racket". (de snelste man op aarde in een handbike). T was gezellig met goeie live muziek  en nog een paar rollers erbij. Vandaag had mijn schatteke mij weer bij mn pietje. Ze had me weer  verrast met een klein feestje voor mijne verjaardag van komende week. Tante Nies en nonkel Jos stonden ineens voor de deur en ook mijn schoonouders. Ik word al 25 of wast nu 35??? Deze week proberen terug op gang te komen in mn fiets maar eerst nog een paar doktersbezoekjes afwerken. En op naar de zon. K heb de zonnbank al geprobeerd maar das toch niet hetzelfde.

dinsdag 2 februari 2010

Opnieuw verplichte rust

Sinds maandag ben ik opnieuw dikke vrienden met mijn zeteltje. Ik kreeg van mijn dokter rust opgelegd tot volgende week.  Mijn ochtendpols was alweer veel te hoog. Ik voel me uitgeput en ellendig. Mijne weerstand zakt  blijkbaar bij de minste inspanning onder nul.
Tot maandag staat mijn fiets op stal, of beter bij de fietsemaker voor een algemeen nazicht.
Dit voelt als een opdoffer want ik zag het wel zitten om er tegenaan te gaan maar ik moet bekennen dat ik de rust eigenlijk wel kan gebruiken want bij t minste ben ik moe. Hopelijk raak ik er snel door. Dat het gauw lente wordt...